CATALANSALMON: 18 anys 2 mesos i 24 dies (6659 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Anecdotari
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
Anècdota de la setmana

Tu ere español

No recordo bé el dia, ja que hi ha coses que es millor oblidar i si es una mostra de la estupides espanyola més encara. Vaig entrar al vestidor del gimnàs i vaig saludar amb el meu pobre alemany a la persona que hi havia "Hallo" vaig dir jo....... cap resposta. Vaig pensar, deu ser rus oturc i encara pilla menys l'alemany que jo. Començo a descordame l'esperdenya i sento una veu que em diu "tu ere espanyol no?", a banda de perplexa em va tocar molt els collons la pregunta. Aixeco la mirada i contesto "No" (cagada meva que crec que vaig dir "no, no exactamente) catalan, li afageixo. Per mi ja havia quedat prou clar, i no entenia com una diguem persona, que no et diu ni hola, vulgués fer amics después. Segueixo amb la meva espardenya i el tio diu, entonce tu no te considera español?" la rabia que estava contenint es indescriptible, però tot i així vaig contestar en tò de cabrejat i molt sec "No". No recordo si al sortir va dir Tschuss o Aufwiedersen, crec que no va dir res. El que em va preocupar es si hi ha alguna manera de dir "No" perque la gent no torni a fer la mateixa estupida pregunta. Si a mi, sii algú em diu que es español, no s'amacut preguntar-li después, "tu no te consideras portugés?"

Xavi Quesada Novas ( Bad Homburg )

Tenim un recull d'anècdotes de tot el món per posar en un llibre


T'apuntes a afegir la teva?
Un video que compara Barcelona amb Nova York
2011-04-27 (1/2) - Pujat per Mike McCready - Comparteix

A principis de l’any passat vaig voler fer una sèrie de vídeos curts que comparaven i contrastaven Barcelona i Nova York. Ja que vaig i vinc sovint, pensava que sempre tindria suficient metratge i no deixava de tenir idees de com relacionar les dues ciutats.

Entre una cosa i l’altra només vaig fer el primer episodi. Vaig començar a tenir massa feina i no detectava que hi hauria prou interès com per justificar la continuació. De totes formes, aquí tenim el vídeo que sí que vaig acabar. No crec que en faci més però si us agrada passeu-lo. A veure que us sembla.

http://youtu.be/H5b0Dhla8ts

Més info a youtu.be
Un catala a Lexington/51th
2011-03-07 (2/2) - Pujat per teresa - Comparteix

Hola a tots,
El passat 4 de març em vaig trobar amb un noi al semàfot de Lexington/51th, català, amb el qual vaig conversar pocs segons, em va dir que era de Barcelona que portava 4 mesos a NY i que estava treballant-hi, que s¡enyorava... m'agradaria contactar amb ell... una agulla en un paller??
gràcies
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[5] http://catalansanewyork.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - [email protected]
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.34.8 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis