CATALANSALMON: 18 anys 8 mesos i 0 dies (6817 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
02-09-2023-Com serà la XV Trobada de Casals catalans d'Europa a Tolosa de Llenguadoc | 18-05-2023-Neixen dos nous projectes de colles castelleres a França i a Suïssa | 17-05-2023-S'impulsa un projecte de connexió d?alta velocitat entre Barcelona i Tolosa de Llenguadoc | 15-05-2023-El Tolosa aparta cinc jugadors per negar-se a portar els colors de l'arc de Sant Martí | 05-12-2022-Tolosa de Llenguadoc, seu de la trobada de casals catalans d’Europa 2023 | 19-11-2020-Fabrice Corrons: 'Hem doblat el nombre d'estudiants de català a Tolosa, superem els 400!' | 02-11-2019-Gent a Toulouse? | 24-10-2019-Dos rutas por Toulouse y sus alrededores que estás tardando en hacer | 29-12-2018-Busco allotjament barat i company/a de pis | 26-10-2018-Salutació i Barça |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Gent a Toulouse?
2019-11-02 (1/8) - Pujat per Laia - Comparteix

Hola!
Em dic Laia, sóc una estudiant d'Integració Social i estic a Toulouse d'erasmus. M'agradaria trobar gent que estigui en una situació similar a la meva (ja que no he vingut amb cap company/a de classe) i visitar la ciutat i/o activitats d'oci. Si vols contactar amb mi escriu-me un correu: [email protected] o escriu-me per instagram: @laiunaplena.
Salutació i Barça
2018-10-26 (2/8) - Pujat per Benjamí - Comparteix

Ieep,

Us saludo a tots i totes, gents de Tolosa. Sóc vingut d'Erasmus per tot aquest curs, i la immediatesa del Barça-Madrid m'ha dut a trobar aquesta polida web. Ha estat una sorpresa agradable, i segurament a alguns ja us conec del casal. Ja hi haurà temps de presentacions més elaborades, però, i ara voldira saber si hi ha cap punt de trobada pels partits del Barça. Si no és així, proposo de fer trobada aquest diumenge per tal de veure què fan els nostres estimats xicotets rics.

Salut!
Fuga de talent i trajectòries professionals
2017-09-28 (3/8) - Pujat per Minerva's Research (Catalansalmon) - Comparteix

Benvolguts/des!

Som l'equip d'investigadors i investigadores de Minerva's Research, del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i estem realitzant un estudi relacionat amb les trajectòries professionals dels i les joves catalans/es que han migrat a un segon país a la cerca d'un futur (millor). El nostre objectiu és indagar i donar a conèixer aquest fenomen social, conegut com 'la generació perduda', esbrinar com es viu o s'ha viscut pels i les pròpies protagonistes i analitzar els seus efectes i repercussions individuals, socials i col·lectives.

Si tens entre 20 i 34 anys, has cursat estudis de formació superior i has migrat en els darrers anys (o vas migrar i has tornat) de Catalunya (per manca d'expectatives laborals; per no trobar feina del que havies estudiat o bé per a trobar-la en condicions altament precàries), en definitiva, per cercar un futur (millor), deixa'ns conèixer-te i conèixer la teva història!
T’animes a explicar-nos-la? No et prendre'm massa temps, ens adaptarem a les teves necessitats i podrem fer l'entrevista, si ho prefereixes, vía Skype. La teva participació serà fonamental per a donar respostes a un fenòmen que preocupa, i molt, a la nostra societat actual i futura: 'la fuga de talent'.

Si t'animes tens diverses opcions per contactar amb nosaltres (només cal que escullis una d’elles):

- Comentar aquest post.

- Visitar la nostra pàgina de facebook i comentar:
https://www.facebook.com/Minervas-Re search-118481665488804/?ref{{{{{{{{{{{=} }}}}}}}}}}bookmarks

- Enviar-nos un mail directament a: [email protected]

T'esperem!!!

Moltes gràcies per avançat.
DIADA 2014
2014-08-23 (4/8) - Pujat per Mateu Xavier ( Bordeaux ) - Comparteix

Iep !!
soc el Xavi de Bazas, entre Toulouse i Bordeaux !!!
Voldria anar a Barcelona l'onze de setembre per participar a la V i fer pinya pel 9N!!!!
Qui s'afegeix ????

Merci
Xavi
Lloguem pis!
2014-08-08 (5/8) - Pujat per Alba Tous - Comparteix

Hola a tothom!

Lloguem un pis moblat al costat del Canal du Midi, molt a prop de la Gare Matabiau. És un pis molt ampli i lluminós, amb dues habitacions, una sala d'estar gran, cuina independent, balcó i plaça de pàrquing. Està en molt bon estat, envoltat d'una zona verda i té tots els serveis.
Si hi esteu interessats, podeu visitar el pis entre els dies 30 d'agost i 3 de setembre. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per saber-ne més detalls.
Mail: [email protected]
grup de conversa en francès
2014-02-01 (6/8) - Pujat per Mariona Moya Monsuñer - Comparteix

Hola! el meu nom es Mariona. Vindré a Toulouse a viure el mes de febrer.
Durant aquest mes m'agradaria aprendre millor el francès.
Hi ha algun grup de conversa obert? en algun bar o algo? on pugui venir ?
si algú m'ajuda, no conec a gaire ningú per aqui!
gràcies
vot virtual
2013-10-16 (7/8) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
Espardenya´t - La nova marca d´esperdenyes amb identitat catalana.
2013-04-16 (8/8) - Pujat per Xavier Florensa - Comparteix

Senyors,

Us presentem Espardenya´t la nova marca catalana especialitzada en el disseny i fabricació d´espardenyes de forma artesanal.Cosides a mà,sola de jute amb protecció d´eva.

La nostra filosofia es anar sempre més enllà en la recerca de nous materials que siguin respectuosos amb el medi ambient.

La primera col·lecció no podia ser una altre que no representés el sentiment de la nostra terra, per aixó, a més de posar les nostres idees, hem posa't l'ànima.

Podeu visitar la nostra web:www.espardenyat.cat

Salutacions

Xavier Florensa

[email protected]
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[214] http://Toulouse.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - [email protected]
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.59.72 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis