CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 29 dies (6816 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
13-05-2023-¿A qué sabe el chocolate? A injusticia, responden en Ghana | 31-05-2022-On van a parar els mòbils que llencem? Ghana, el gran abocador de residus electrònics | 14-03-2020-Rusia subcontrata una granja de trols en Ghana para influir en Estados Unidos | 12-12-2019-Necessitem ajuda per tràmits | 16-01-2018-Nova enamorada de Ghana | 16-10-2013-vot virtual |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Necessitem ajuda per tràmits
2019-12-12 (1/3) - Pujat per judit - Comparteix

Bones!
Som una familia catalana que necessitaríem algun contacte a Accra que ens ajudés (renumeradament, clar!) a fer uns tramits amb l'ambaixada espanyola per obtenir un visat per un menor gahnes que ve a estudiar a casa nostra.
per qualsevol cosa, [email protected]
moltes gràcies per tot!!!

judit
Nova enamorada de Ghana
2018-01-16 (2/3) - Pujat per Mariona Borràs - Comparteix

Hola! Primer de tot ha de dir que estic molt sorpresa que hi hagi una web com aquesta, no ho hagués pensat mai i m'agrada molt. Us escric a veure si em podeu resoldre dubtes. L'estiu passat vaig venir a Ghana a fer un voluntariat durant un mes (se'm va fer curtíssim) i em sembla que puc dir que mai m'havia sentit tan a gust a un lloc. Aleshores, em vaig enamorar d'un Ghanès, és el fundador de la ONG amb la que vaig anar i quan jo he tornat a Catalunya hem mantingut la relació a distància (sí, molt difícil però no impossible). Per nadal he anat tres setmanes a conviure amb ell, la seva família i els seus amics i la veritat és que m'he pogut endinsar més en la seva cultura. Els dos tenim claríssim que si volem seguir amb la relació un dels dos s'ha de canviar de país i jo sé molt bé que ell no ho faria perquè está enamorat del seu país i jo també (i de Catalunya també eeh), per això m'estic plantejant quan acabi la carrera venir a viure a Ghana, peruquè no em trec aquest país del cap des que he tornat. Ell és emprenedor i té molt projectes que vol realitzar i els ha compartit amb mi i em criden molt, m'encanta perquè el que vol és ajudar la seva gent i això és el que jo també vull . De fet, estem mirant de portar jo amb l'ajuda de la meva mare la ONG des de Catalunya per poder dur voluntaris allà. Tinc 20 anys i tinc molt per descobrir i aprendre i he de reconèixer que em fa una mica de por això de deixar tant lluny tota la meva gent, però a la vegada sóc una enamorada d'Àfrica des que tenia 8 anys i sempre m'ha despertat una gran curiositat aquest continent i mai he sentit la necessitat de quedar-me a viure a Europa. Per això m'agradaria rebre opinions i conèixer les vostres històries, si esteu contents o no de viure a Ghana, si esteu a gust, si em recomenarieu viure aquí,etc. Gràcies per avançat!
vot virtual
2013-10-16 (3/3) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[231] http://GHANA.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - [email protected]
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.7.144 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis