CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 27 dies (6814 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
14-10-2023-L'independentisme escocès uneix Glasgow i Edimburg en una cadena humana | 17-04-2022-Catalans prop de casa | 06-12-2021-Paluzie es reuneix amb partits i entitats a Glasgow per 'consolidar' els vincles amb l'independentisme escocès - exterior | 08-11-2021-Aragonès es reuneix per primera vegada amb Sturgeon a Glasgow - exterior | 08-11-2021-Aragonès es veu per primer cop amb Sturgeon a Glasgow | 29-10-2021-Cómo se prepara Glasgow para la cumbre del clima | 28-10-2021-Gritos en favor del clima: las mejores fotos de los escépticos ante la reunión de Glasgow | 14-05-2021-'Són els nostres veïns': una protesta frena la detenció de dos migrants a Glasgow | 26-06-2020-La policía abate a tiros al presunto autor de un apuñalamiento múltiple en el centro de Glasgow | 12-01-2020-Unes 100.000 persones es manifesten a Glasgow per un segon referèndum a Escòcia |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  

 També pots buscar en els nostre LINKS PER BUSCAR PIS
Ep! tenim una web per compartir OFERTES I DEMANDES d'allotjament arreu del mon
Perque no hi fas un cop d'ull?
ALLOTJAMENT
Informació
2014-06-11 (1/6) - Pujat per Jordi Plans ( Milton Keynes ) - Comparteix

Bona tarda.

Em dic Jordi. Actualment estic vivint a Milton Keynes (un centre comercial al nord de Londres), i justament avui m'han trucat per oferir-me una feina a Glasgow. El problema és que necessito una habitació per entrar la setmana vinent el divendres o el dissabte. En sabeu d'alguna per casualitat? Moltíssimes gràcies pel vostre temps
Cerco Habitació setmana
2014-02-06 (2/6) - Pujat per JoaCat - Comparteix

Hola a tothom,

Degut a un contracte de treball imminent estic cercant alguna habitació de lloguer
per una setmana , el temps que crec que em portara a cercar un apartament o estudi
de lloguer.

Voldria preguntar-vos si algú de vosaltres tindria alguna habitació que em pogués llogar per una setmana.
La meva data d'incorporació del treball es el 24 de Febrer.
GRÀCIES PER CONTESTAR!!!!!
ES CERCA HABITACIÓ DOBLE
2014-01-13 (3/6) - Pujat per sara - Comparteix

Hola companys catalans a Glasgow!!

Som la Sara i la Nathalia, dues infermeres de Sant Joan de Déu que actualmente fem la formació especialitzada i que ens han acceptat a la ciutat de Glasgow per fer una rotación externa. Ens interessaria trobar una habitació per compartir "buena bonita i barata" ja que la nostra estada serà sols de dos mesos.

He llegit al tauler que recomàveu la web de gumtree... A part d'aquesta sabeu d'alguna més o dalgun lloc on ens poguem adreçar...
Tots els comentaris serán benvinguts.

A reveure!!!
ALLOTJAMENT A GLASGOW
2013-08-15 (4/6) - Pujat per Ada - Comparteix

Hola gent!
Em dic Ada i us escric des d'Osona, la capital de la Catalunya Catalana!
Faré segon curs de llengües aplicades i el primer trimestre tinc una estada a Glasgow del 8 de setembre fins el 20-22 de desembre. Les residències d'estudiants que ofereix la universitat de glasgow (The University of Glasgow) estan plenes. Algú em pot ajudar? Trobaria molt interessant l'estada en una familia nadiua, però estic oberta a altres propostes. Coneixeu algú? Alguna web? O informació que em pugui ser d'utilitat?

Salut!
Ada
Sobre pisos i habitacions
2011-09-18 (5/6) - Pujat per Josep Eismar - Comparteix

 Hi there, pels que volgueu venir a viure per Glasgow i rodalies i necessiteu trobar habitacions o pisos una web molt util es Gumtree. Hi trobareu tot tipus de pisos i habitacions. Gumtree.com es d' ambit nacional al Regne Unit. Solament heu de clicar la regio en la que voleu buscar, Glasgow en aquest cas.


 Es podem llogar habitacions de tot tipus i tamany pero de cara als calers els lloguers comencan sobre les £55-70 a la setmana. Pel qu fa als pisos de£400 cap amunt depenent de si estan moblats o no i de l' ubicacio. Al tanto amb l' ubicacio a Glasgow -com a tot arreu- hi ha barris conflictius. Intentar evitar l' extrem est de Glasgow - Easterhouse i rodalies- sobre tot,  i algunes zones del sud.


 Cap altre pregunta que tingueu si puc us la contestare. Properament trobareu mes informacio a Editorial

Busquem pis
2010-09-28 (6/6) - Pujat per Blanca Martinez Corredera - Comparteix

Em dic Blanca, tinc 19 anys i dissapte arrivo amb el Victor que te 21, en busca de feina i pis. Primer de tot ens interessa trobar pis per llogar, baratet, approx. 300 - 350 lliures x mes i tambe hem de buscar feina, si sabeu de llocs on deixar el curriculum?, la nostra estada dependra de si tenim feina, volem apendre be l'idioma.

Merci i fins Dissapte dia 2.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[84] http://Glasgow.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - [email protected]
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.178.209 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis