CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 28 dies (6815 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
02-04-2024-Un nen de 12 anys mata un company a trets i en fereix dos més en una escola a Finlàndia | 18-12-2023-Putin adverteix Finlàndia per unir-se a l'OTAN: 'No hi havia problemes, i ara n'hi haurà' | 14-11-2023-Aitana Bonmatí demana a Finlàndia que accepti el català com a llengua oficial de la UE | 23-09-2023-El ministre de Finlàndia que adora els calçots però tem l'oficialitat del català a la Unió Europea | 15-09-2023-Finlandia también recela del catalán, el euskera y el gallego en la UE | 27-08-2023-Busca Feina | 10-04-2023-Sexualizada, acosada y hasta sometida a un test de drogas: Sanna Marin, la líder más joven del mundo, da paso a un Gobierno de hombres | 05-04-2023-L'entrada de Finlàndia a l'OTAN obligarà a retocar els diccionaris | 04-04-2023-Finlàndia ja és oficialment membre de l'OTAN, que duplica la frontera amb Rússia | 03-04-2023-Sanna Marin perd les eleccions a Finlàndia davant els conservadors i l'extrema dreta |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Activem el català amb nens nascuts a Finlàndia! Com!?
2014-03-03 (1/3) - Pujat per Rosa Vila - Comparteix

Hola, sóc la Rosa. Fa més de 7 anys que visc per terres fineses però aquesta és la primera vegada que em conecto a catalans al món.
Tinc un nen , el Leo, de dos anys i una nena de quatre mesos, la Sara. Ara estic de baixa per maternitat i com a persona socisl que sóc he començat a activar tot tipus d'activitats. Una d'aquestes activitats que m'està costant més del que em pensava és el català per als nens. A casa parlem català i finès, però m'agradaria trobar algun grup de mares/pares catalans per activar més l'us del català ;)
Interessats amb la mateixa situació?
Saluts!
me encantaría tomar clases privadas de catalán
2013-07-31 (2/3) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Me llamo Satu Ekman, soy traductora literaria del español al finés. Hice un par de cursos de catalán, pero hace demasiado tiempo, se me ha olvidado todo. y como viajo mucho a Barcelona, me gustaría aprender más. Probé el curso online de la Universitat Raimon Llull pero no me gustó porque no avanzaba lógicamente. A mí me gusta avanzar rápido y aprender la gramática desde el principio, pero claro, lo importante es comunicarse. Si hay un@ profesor@ de catalán con experiencia en el área de Helsinki, me encantaría tomar clases privadas. Si no hay profesores profesionales, puedo hacer un intercambio: enseñar finés a cambio de clases de catalán. Vivo en Etelä-Haaga, y espero que pronto pueda escribir este tipo de anuncio en un catalán más o menos correcto. Los interesados por favor tomen contacto a satu.ekman at kolumbus.fi
Saludos,
Satu
Centre de llengua Catalana a Kuopio
2010-03-08 (3/3) - Pujat per Xavier - Comparteix

Benvolguts companys,
Sóc en Xavier. Estudio el meu doctorat a la Universitat de Kuopio. Aquí no hi ha cap casal català, però entre uns pocs em comencat una iniciativa que crec que pot ser molt interessant.
Crearem un centre d'autoaprenentatge de català. Ja tenim el lloc i estem treballant sobre els documents a entregar. Quan tinguem dia per a la ignauguració us ho farem arribar però esperem que pugui ser abans de l'Abril. L'espai tindrà bàsicament 3 funcions:
1. Links de cursos online de català i links sobre la llengua i cultura catalana.
2. Un servei de "Voluntaris per la llengua" on els estudiants catalans que hi ha aquí podran fer de voluntaris per xerrar amb els finesos que volen apendre català.
3. Biblioteca d'intercanvi de llibres de català. El sistema es basa en deixar un llibre i agafar-ne un altre, Hi ha tota mena de llibres.

Us voldria demanar que si algú ja ha portat a terme una iniciativa similar o té la intenció de fer-ho, si us plau que es posi en contacte amb mi per què poguem intercanviar informació i estalviar esforcos. Igualment, si algú de vosaltres vol collaborar amb la biblioteca si us plau poseu-vos en contacte amb mi per fer arribar els llibres i fer un intercanvi si voleu.

Espero respostes!! Moltes gràcies i fins aviat!!!

Xavi

[email protected]
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[83] http://Helsinki.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - [email protected]
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.178.216 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis