CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 29 dies (6816 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
16-10-2022-Busco habitació a Brescia | 16-10-2022-Busco habitació a Brescia | 25-02-2021-Tens ansietat i estar lluny de casa amb les circumstàncies actuals, et fa sentir atrapat/da? | 15-12-2020-Mor la restauradora que va salvar 'El Sant Sopar', de Leonardo da Vinci | 28-10-2020-Els carrers d'Itàlia esclaten contra el toc de queda i les restriccions anticovid | 25-10-2020-Passejar per una Milà en toc de queda: 'Quines aglomeracions hi ha a la nit?' | 14-04-2020-El focus del brot a Itàlia va ser la zona que els empresaris no van voler tancar | 09-03-2020-Itàlia tanca una part del país, que inclou Milà i Venècia, en un intent dràstic de frenar el coronavirus | 08-03-2020-Itàlia aïlla 16 milions de persones al nord del país pel coronavirus | 07-02-2020-Almenys 2 morts i 30 ferits en descarrilar un tren d'alta velocitat prop de Milà |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 123
Pic-nic catalans - 1 Juliol - Zona Varese!
2018-06-17 (1/54) - Pujat per Anna Arbat - Comparteix

Bones,

el dia 1 de Juliol, diumenge, s'ha organitzat un pic-nic de catalans aprop de Milà. Concretament al lido di Gavirate. El punt de trobada es a davant del "Australian Insititute of Sport", (via al Lido, 9 - Gavirate (Va)) a les 11:30 - 12:00, alla es on es fara el picnic. El mateix dia hi ha Street food aixi que si algu s'apunta a ultima hora, o s'oblida els entrepans, no es quedara amb l'estomag buit!.

Es una bona ocasio per trobar nous catalans acabas d'arribar, vells amics i gent que no esta ben be a Mila. Ens trobem alla!

Anna
Acabada d'arribar a Milà! Busco feina i coneixences! ;)
2018-03-28 (2/54) - Pujat per Laura Ruiz Farrés - Comparteix

Hola a tothom!!!

El dia 16 de març vaig aterrar a Milà. Estic molt contenta d'estar aquí. La ciutat m'està encantant. El meu company viu aquí, així que no estic sola, però tinc moltes ganes de conèixer gent.

També cerco feina de professora de català o castellà. Sóc Filòloga catalana, amb el CAP i experiència de docent. També m'agradaria fer traduccions d'una llengua a l'altra (cat-cast o a la inversa).

Gràcies a la plataforma per existir, i per fer-nos les coses més fàcils! A la propera trobada, espero poder venir! :)

Fins ara!!!
Itàlia
2018-03-15 (3/54) - Pujat per Estefania Esteve - Comparteix

Benvolguts, estic pensant a anar a viure al nord d’Itàlia, i m’agradaria saber si puc tenir possibilitats de treballar com a professora d’espanyol (sóc llicenciada en filologia catalana per la UB). Moltíssimes gràcies per endavant!
Calçotada 2018
2018-01-31 (4/54) - Pujat per Sally - Comparteix

Hola bona gent de Milà i entorns,

enguany la trobada "Calçotada al Sabor Catalan" es farà el dia 25 de febrer.

Trucaré aquesta tarda per obrir les reserves a la "Taula Catalana".

Si voleu venir, cal que truqueu per afegir-vos.

El telèfon és:

02 4963 4019

L'adreça:

Via Antonio Gramsci, 11, 20094 Corsico MI

@Anna: ho pots penjar al Facebook, sisplau?

Gràcies i bon dia a tothom,

Sally
Es busca professor de Català a Milano!
2018-01-28 (5/54) - Pujat per Anna Arbat - Comparteix

Bones,

M'ha arrivat la noticia que a l’oficina d’ACCIO a Milà busquen un professor de català per l’oficina.

Em demana que sigui professor, no un català que s’aventuri a fer classes.

Si algu està interessat, http://catalonia.com/en/offices/milan.js p

Anna
Algú per prendre algo, senderisme, trovades...?
2018-01-18 (6/54) - Pujat per Laia Barcellona - Comparteix

Hola a tots i totes! Em dic Laia, tinc 33 anys i des de setembre estic vivint a un poble al sud de Milano. M'agradaria saber si per aquí encara es fan trovades o si hi ha algún grup creat. Fins aviat!
Buscant catalans a Milà
2017-11-14 (7/54) - Pujat per Cris EH - Comparteix

Hola a tots!
Fa quasi tres mesos que em vaig traslladar a Milà, i encara no he conegut a cap català! M'encantaria apuntar-me si algun cop us torbeu uns quants per donar una volta o prendre algo!

Fins aviat!
3 octubre
2017-10-03 (8/54) - Pujat per Carlota Gorgori - Comparteix

Bona tarda,


Algú es reunirà avui dia 3 d'octubre per donar suport a l'aturada que s'està realitzant a Catalunya??

Gràcies!
Fuga de talent i trajectòries professionals
2017-09-28 (9/54) - Pujat per Minerva's Research (Catalansalmon) - Comparteix

Benvolguts/des!

Som l'equip d'investigadors i investigadores de Minerva's Research, del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i estem realitzant un estudi relacionat amb les trajectòries professionals dels i les joves catalans/es que han migrat a un segon país a la cerca d'un futur (millor). El nostre objectiu és indagar i donar a conèixer aquest fenomen social, conegut com 'la generació perduda', esbrinar com es viu o s'ha viscut pels i les pròpies protagonistes i analitzar els seus efectes i repercussions individuals, socials i col·lectives.

Si tens entre 20 i 34 anys, has cursat estudis de formació superior i has migrat en els darrers anys (o vas migrar i has tornat) de Catalunya (per manca d'expectatives laborals; per no trobar feina del que havies estudiat o bé per a trobar-la en condicions altament precàries), en definitiva, per cercar un futur (millor), deixa'ns conèixer-te i conèixer la teva història!
T’animes a explicar-nos-la? No et prendre'm massa temps, ens adaptarem a les teves necessitats i podrem fer l'entrevista, si ho prefereixes, vía Skype. La teva participació serà fonamental per a donar respostes a un fenòmen que preocupa, i molt, a la nostra societat actual i futura: 'la fuga de talent'.

Si t'animes tens diverses opcions per contactar amb nosaltres (només cal que escullis una d’elles):

- Comentar aquest post.

- Visitar la nostra pàgina de facebook i comentar:
https://www.facebook.com/Minervas-Re search-118481665488804/?ref{{{{{{{{{{{=} }}}}}}}}}}bookmarks

- Enviar-nos un mail directament a: [email protected]

T'esperem!!!

Moltes gràcies per avançat.
Trovada 1 octubre Duomo!
2017-09-25 (10/54) - Pujat per Anna Arbat - Comparteix

Hola a tots,

Per els que vulguin i estiguin a Milà, proposem quedar el diumenge 1 d'octubre a les 18:30 a la plaça del Duomo. Concretament a l'estatua del cavall. Digueu si vindreu per saber quans serem mes o menys!

Anna
IMPORTANT!!! Votar l'1 d'Octubre
2017-09-09 (11/54) - Pujat per Xavier Aguilar Ponsa - Comparteix

Benvolguts Catalans d'arreu, com bé sabreu el nostre Govern ens convoca a votació referentària per l'independència del nostre país. Potser no tothom té clar com cal fer-ho, i depent de la situació legal de cadascú. Hi ha una web on s'explica molt bé, us deixo el link: http://vullvotar.cat/

En el meu cas, que estic inscrit al CERA, he hagut de demanar el certificat PERE, obtenir la documentació no ha sigut gens difícil, i ja estic llest per l'enviament de tota la documentació a la Generalitat per obtenir la papareta per poder votar per correu. L'unica dificultat que us podeu trobar, és la questió que s'ha d'enviar per fax. Si algú té problemes amb aquest pas, estaré encantat de tramitar-vos jo mateix l'enviament per fax i rebreu la documentació via e-mail com s'especifica a la web: http://vullvotar.cat/

Afanyeu-vos!! No queda massa temps per l'1 d'Octubre i la obtenció del PERE ja necessita 48 hores per ser tramitada!!

Salut i independència!!
DIADA 2017
2017-09-04 (12/54) - Pujat per Carlota Gorgori - Comparteix

Bon dia,

M'agradaria preguntar si es fa alguna cosa per Milano el dia 11 de setembre.

Moltes gràcies!!

Carlota
Nova a Milà!
2017-06-30 (13/54) - Pujat per Cris EH - Comparteix

Hola! Sóc una matemàtica que vindrà al Juliol a Milà a veure com està el pati, doncs tinc la intenció de traslladar-me a viure-hi al proper setembre. M'agradaria conèixer gent per poder sortir a donar un tomb o prendre algo!
Sóc una persona tranquil·la i amigable. Fins aviat!! :D
Concert JOAN DAUSA
2016-05-09 (14/54) - Pujat per Mar Tambussi - Comparteix

Hola a tothom,rnem dic Mar i soc una noia italo-catalana que viu a Milano. Volia contacter el casal català d'italia pero mai men contestat els correus, doncs probo escriure en aquesta web. rnHi ha un cantant català que es diu Joan Dausà que està fent una gira per l'europa. Li vaig escriure un correu per saber si vindria a tocar a Milà i em va contestar dient me que aquests concerts els està realitzant tramit els casals catalans que el convidan i se organitzant, i doncs que habia de passarl hi el seu correu el casal català per organitzar un concert aqui. Mai men contestat desde es casal axi que us copio la resposta den Joan despres haberli dit que no em contestabam. Espero que algù se animi i podem organitzar-ho.rnrnMoltes gracies,rnrnMar Tambussirnrne-mail di Joan Dausà:rn Hola Mar, això ho hauríeu de moure vosaltres directament! Intenteu moure fils i si tira endavant, jo encantat de venir! Perquè tinguis una mica la idea:rnrnes tractaria de buscar un lloc xulo per fer un concert jo amb la guitarrarn(calculo que per 100-150 persones de capacitat).rnUn bar musical estaria bé!rnPodríem fer entrada gratuita amb taquilla inversa. És a dir, després delrnconcert la gent decidiria què paga. I això, ens ho podríem repartir 50%-50%rnDespeses mevesŠ la idea és que poguem cobrir despeses (viatge,rnallotjament, dietes i alguna cosa simbòlica per mi (200 euros aprox).rnrnUn petórnJoan
Calçotada 2015
2015-01-18 (15/54) - Pujat per Anna Arbat - Comparteix

Diumenge 8 de febrer calçotada al sabor Catalan!!!

Qui vulgui anar-hi que truqui directament al restaurant per reservar dient que es del grup dels catalans!

http://www.saborcatalan.com/eventi.php
Reunió catalans a Milà
2014-11-13 (16/54) - Pujat per Norbert - Comparteix

Hola a tots!!

Escric aquest anunci per intentar fer un sopar o un beuret entre els interessats a conèixer catalans que visquin a la ciutat.

Sóc estudiant d'erasmus i estaré fins al juliol per aquí, i el cas és que porto un mes a Milà i encara no he conegut cap català, i certament, tinc moltes ganes de coneixer-ne.

La meva idea/proposta és organitzar un appertitivo un dia de la setmana que ve, dijous o divendres, que suposo que va millor a tothom.

Qué us sembla la idea? Els que us animeu contacteu amb mi i jo m'encarrego de montar-ho si us sembla bé. Accepto noves propostes!

Salutacions!

Norbert Burgués
Coneixer catalans a Milà!!!
2014-04-06 (17/54) - Pujat per eva - Comparteix

Hola! Bonessss!!!!
Soc una noia catalana de 37 anys. La setmana que ve estaré per Milà, del 8 al 13 d'abril.
Vinc a Visitar la Fira de Moble, perè tambè vull aprofitar per coneixer i viure una mica la ciutat.
Per això m'agradaria poder coneixer catalans que viuen a Milà. Quedar per donar una volta, pendre un cafe, fer un soparet... i si m'ensenyeu i m'expliqueu coses de la ciutat millor que millor...
Us animeu??
Fins aviat
eva
What Happens When You Live Abroad
2014-02-07 (18/54) - Pujat per Mariona - Comparteix

Un altre escrit del que se sent quan es va a viure a l'estranger. Tanta rao...

http://thoughtcatalog.com/chelsea-fagan/ 2012/05/what-happens-when-you-live-abroa d/

Mariona
vot virtual
2013-10-16 (19/54) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS
2013-09-19 (20/54) - Pujat per Tasting Drops (Catalansalmon) - Comparteix

Bon dia a tots!!!

Us vull presentar la nostra botiga on-line de productes gastronòmics catalans: www.tastingdrops.com.
Es va fer pensant en tots aquells com vosaltres, que viviu lluny de Catalunya, i que podeu trobar a faltar productes com el cava, el fuet, o l'allioli.

Esperem que us agradi.

Salut!!!

Tasting Drops
Paginació: 123
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[56] http://milano.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - [email protected]
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.100.139 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis