CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 28 dies (6815 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
02-04-2024-Un nen de 12 anys mata un company a trets i en fereix dos més en una escola a Finlàndia | 18-12-2023-Putin adverteix Finlàndia per unir-se a l'OTAN: 'No hi havia problemes, i ara n'hi haurà' | 14-11-2023-Aitana Bonmatí demana a Finlàndia que accepti el català com a llengua oficial de la UE | 23-09-2023-El ministre de Finlàndia que adora els calçots però tem l'oficialitat del català a la Unió Europea | 15-09-2023-Finlandia también recela del catalán, el euskera y el gallego en la UE | 27-08-2023-Busca Feina | 10-04-2023-Sexualizada, acosada y hasta sometida a un test de drogas: Sanna Marin, la líder más joven del mundo, da paso a un Gobierno de hombres | 05-04-2023-L'entrada de Finlàndia a l'OTAN obligarà a retocar els diccionaris | 04-04-2023-Finlàndia ja és oficialment membre de l'OTAN, que duplica la frontera amb Rússia | 03-04-2023-Sanna Marin perd les eleccions a Finlàndia davant els conservadors i l'extrema dreta |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 1234
Acte cultural: Recital de poesia valenciana
2015-11-17 (1/77) - Pujat per Jordina - Comparteix

El dilluns 7 de desembre a la tarda esteu convidats al recital de poesia valenciana organitzat pel lectorat de català de l’Institut Ramon Llull amb la col·laboració de la Universitat d’Hèlsinki.

El poeta valencià Josep Vicent Cabrera recitarà poemes propis, de Maria Josep Escrivà i de Christelle Enguix.

No us ho perdeu!!! L’acte és en català, però hi haurà traduccions en anglès dels poemes.

Universitat d’Hèlsinki, Unioninkatu, 40B, aula 24, cinquena planta, 16-18h.

https://katalaani.wordpress.com/
2015-11-16 (2/77) - Pujat per Eva - Comparteix

Hola a tots!!
Em dic Eva, la meva parella és de Finlàndia, el 15 de Desembre arribaré a Helsinki per passar-hi 3 setmanes i veure com m' hi trobo, la idea es venir -hi a viure en un futur..no gaire llunyà, perque això d' anar amunt i avall es fa una mica dur..
M' agradaria poder quedar amb algú per fer un cafetó i intercambiar sensacions, que m' expliqueu com us ha anat, com us hi trobeu, si us ha costat trobar feina...etc..
Feu alguna trobada de tant en tant?..per cert jo soc membre de l' ANC i arribat el moment, m' encantaria formar part de l' ANC a Finlàndia.
Espero que ens veiem doncs!!..Una abraçada!
Activem el català amb nens nascuts a Finlàndia! Com!? (2015)
2015-08-24 (3/77) - Pujat per Bruno - Comparteix

Hola a tothom!,

...seguint el fil del post amb el mateix titol del 2014, torno a crear-ne un per donar-hi visibilitat.

Ara que els meus nanos (de 9 mesos i 2 anys i mig) comencen a parlar Català, m'agradaria oferir-los motivació extra per poder aprendre el Català, la cultura i tradicions Catalanes. A mes de poder fer amics que comparteixin la mateixa cultura.
Si algú més hi està interessat, m'agradaria organitzar un grup de nanos (si es que no n'hi ha un ja de fet) per poder-nos trobar, d'una manera més o menys regular, i fer activitats relacionades a aprendre el Català i la cultura Catalana.
Nosaltres vivim a Helsinki (Alppila), i al nostre bloc de pisos disposem d'un espai (kerhotila) que podria ser ideal per fer les trobades.
Podriem organitzar les activitats a fer entre nosaltres.

Per ara he trobat 2 families més que hi estàn interessades, una amb un nano de 3 anys, i l'altre amb una nena de 8 anys. La Muntsa (que ha posat un post similar al Forum d'aquesta web) hi participaria en l'organització.

Si algú està interessat, si us plau, contacteu amb mi o contesteu a aquest anunci.

Gràcies!
Nova ANC FINLÀNDIA!
2015-08-03 (4/77) - Pujat per Mireia Domènech ( Muenchen ) - Comparteix

Benvolguts! Estem mirant de muntar una Assemblea Exterior a Finlàndia, l'ANC ja en té 37 arreu del món...
Si algú s'hi anima, demà 4 d'agost hi ha una reunió a Helsinki, a les 18h30 a l'Hotel Original Sokus! O em podeu escriure a [email protected]
Gràcies!!
habitació x llogar HÈLSINKI 19.6.2015
2015-06-06 (5/77) - Pujat per quim - Comparteix

Hola a tothom! Un amic necessita llogar la seva habitació durant 1,5 mes. Si algú hi està interessat que el contacti per mòbil.

"Hi, I'm Marko,
I am subletting my room in Kruununhaka, Helsinki

-Room size: 9m2
-Location: Liisankatu 16, the room is close to the heart of Helsinki, 10 minutes away from Central Railway station. Siwa, K-Market and Alepa –grocery stores are just outside the building.

You will be able to catch a tram or bus easily from this location. University of Helsinki metro station is not far either.
When: 15th of June to 31st of July (negotiable)
-Size: 9 m-square
-Furnished
-Rent: 580 Euros per month
-Deposit: 290 Euros
-Utilities: Electricity, water and internet included
-No pets or smoking in the apartment.
Please send me a PM if you are interested. Also, tell me a little about yourself, and the purpose of the rent (Summer school, internship,etc...). Telep.: +358 (0) 407297448 ".
Compartir Mudança
2014-03-20 (6/77) - Pujat per daniel alcaraz - Comparteix

Hola A Tothom.
A l´Abril faré la meva mudança a Helsinki. Pensava alquilar un contenidor maritim que surt molt bé de preu. El cas es que em sobra molt espai al contenidor i pensava compartir ho y compartir els gastos també. Si esteu interessats envieu-me un mail a [email protected] o truque me al 0034 931053546

Moltes grácies!!!!
Activem el català amb nens nascuts a Finlàndia! Com!?
2014-03-03 (7/77) - Pujat per Rosa Vila - Comparteix

Hola, sóc la Rosa. Fa més de 7 anys que visc per terres fineses però aquesta és la primera vegada que em conecto a catalans al món.
Tinc un nen , el Leo, de dos anys i una nena de quatre mesos, la Sara. Ara estic de baixa per maternitat i com a persona socisl que sóc he començat a activar tot tipus d'activitats. Una d'aquestes activitats que m'està costant més del que em pensava és el català per als nens. A casa parlem català i finès, però m'agradaria trobar algun grup de mares/pares catalans per activar més l'us del català ;)
Interessats amb la mateixa situació?
Saluts!
Traducció d'un manual tècnic (CASTELLA - FINES)
2013-11-20 (8/77) - Pujat per quim - Comparteix

Hola catalans, us faig saber que hi ha una traducció per fer sobre dos manuals tècnics amb relació a maquinària i un softward. Els qui hi estiguin interessats o bé coneguin algú nadiu que contactin amb el e-mail de del Sr. David, indicant que escriuen per l'anunci a CATALANSAHELSINKI (Quim). La traducció es pot fer: (CASTELLA - FINES) o bé (ANGLES - FINES), e-mail: [email protected]
vot virtual
2013-10-16 (9/77) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS
2013-09-19 (10/77) - Pujat per Tasting Drops (Catalansalmon) - Comparteix

Bon dia a tots!!!

Us vull presentar la nostra botiga on-line de productes gastronòmics catalans: www.tastingdrops.com.
Es va fer pensant en tots aquells com vosaltres, que viviu lluny de Catalunya, i que podeu trobar a faltar productes com el cava, el fuet, o l'allioli.

Esperem que us agradi.

Salut!!!

Tasting Drops
CADENA HUMANA PER L'INDEPENDÈNCIA 31-8-13
2013-08-13 (11/77) - Pujat per quim - Comparteix

Atenció! L'11 de setembre, el dia Nacional de Catalunya, centenars del milers de persones catalanes uniran les seves mans en una cadena humana a través del seu territori, reclamant per la llibertat de Catalunya. Abans d'aquest esdeveniment, les cadenes més petites tindran lloc a tot el món. Benvingut amb nosaltres per participar dins la cadena d'Helsinki!

In the link below the official page of the event (in English):
http://catalanassembly.org/

Dia: dissabte, 31 d'agost de 2013
[Hora] 15:00 en UTC+03
Lloc: Senaatintori

Com arribar-hi:
http://binged.it/14IGzlc
me encantaría tomar clases privadas de catalán
2013-07-31 (12/77) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Me llamo Satu Ekman, soy traductora literaria del español al finés. Hice un par de cursos de catalán, pero hace demasiado tiempo, se me ha olvidado todo. y como viajo mucho a Barcelona, me gustaría aprender más. Probé el curso online de la Universitat Raimon Llull pero no me gustó porque no avanzaba lógicamente. A mí me gusta avanzar rápido y aprender la gramática desde el principio, pero claro, lo importante es comunicarse. Si hay un@ profesor@ de catalán con experiencia en el área de Helsinki, me encantaría tomar clases privadas. Si no hay profesores profesionales, puedo hacer un intercambio: enseñar finés a cambio de clases de catalán. Vivo en Etelä-Haaga, y espero que pronto pueda escribir este tipo de anuncio en un catalán más o menos correcto. Los interesados por favor tomen contacto a satu.ekman at kolumbus.fi
Saludos,
Satu
Diada
2012-09-10 (13/77) - Pujat per Manu - Comparteix

Hi ha algun acte programat de cara a demà?
IPhone 4
2012-04-12 (14/77) - Pujat per Pau Generó - Comparteix

Venc  Apple iPhone4 de 16 gigas, Negre. No el puc emviar, qui el vulgi l'ha d'anar a recollir a la direcció indicada de Helsinki.


150€

busco habitació
2011-11-14 (15/77) - Pujat per Anna - Comparteix

Hola a tots!


Em dic Anna i aniré a Helsinki a viure durant un mínim de cinc mesos (de Febrer a juliol). Estaré treballant a la universitat en un deparament per fer el projecte final de master.


Com que la universitat no em cinsidera estudiant d'intercanvi, estic tenint problemes per trobar pis/habitació.


Algú de vosaltres sap alguna cosa, web, forum, coneix algú...?


moltes gràcies!!

Algu em vol a casa seva per uns dies?
2011-09-09 (16/77) - Pujat per Jordi Gomez Alibes - Comparteix

Hola!


Em dic Jordi. Desde el 4 de setembre que estic a Helsinki. He vingut per a cursar uns credits per al meu doctorat i a mes per a buscar feina de profe d'espanyol. Estic intentant trobar un pis de lloguer per a mi i la meva familia. Quan el tingui anire a buscar a la family a Barcelona i tornarem. Mentrestant estic en un hostel. Jo em pensava que seria facil trobar pis pero em dono compte de que es complicadissom. No se si es pel fet de ser estranger, o perque en aquests moments no estic treballant, pero a tots els pisos que vaig a veure al final no m'escolleigen.


El que us vull demanar es si hi ha algu disposat a fer-me un raconet a casa seva mentre no acabi de lligar el tema del apartament. Pagaria el que em diguessiu (sempre que sigui menys que el que em costa l'hotel, es clar!). No molestaria gens perque em passo el dia a la uni o be voltant per Espoo, Vantaa intentant trobar pis.


Si-us-plau, si algu em pot donar un cop de ma us ho agrairia de tot cor.


el meu telefon: 040 3619161


Merci!


 

Centre de llengua Catalana a Kuopio
2010-03-08 (17/77) - Pujat per Xavier - Comparteix

Benvolguts companys,
Sóc en Xavier. Estudio el meu doctorat a la Universitat de Kuopio. Aquí no hi ha cap casal català, però entre uns pocs em comencat una iniciativa que crec que pot ser molt interessant.
Crearem un centre d'autoaprenentatge de català. Ja tenim el lloc i estem treballant sobre els documents a entregar. Quan tinguem dia per a la ignauguració us ho farem arribar però esperem que pugui ser abans de l'Abril. L'espai tindrà bàsicament 3 funcions:
1. Links de cursos online de català i links sobre la llengua i cultura catalana.
2. Un servei de "Voluntaris per la llengua" on els estudiants catalans que hi ha aquí podran fer de voluntaris per xerrar amb els finesos que volen apendre català.
3. Biblioteca d'intercanvi de llibres de català. El sistema es basa en deixar un llibre i agafar-ne un altre, Hi ha tota mena de llibres.

Us voldria demanar que si algú ja ha portat a terme una iniciativa similar o té la intenció de fer-ho, si us plau que es posi en contacte amb mi per què poguem intercanviar informació i estalviar esforcos. Igualment, si algú de vosaltres vol collaborar amb la biblioteca si us plau poseu-vos en contacte amb mi per fer arribar els llibres i fer un intercanvi si voleu.

Espero respostes!! Moltes gràcies i fins aviat!!!

Xavi

[email protected]
Paginació: 1234
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[83] http://Helsinki.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - [email protected]
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.69.58.188 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis